Kettnaker 2018-01-23T14:09:51+00:00

Kettnaker

“Bij Kettnaker wordt het esthetische al sinds lange tijd harmonisch met de functionaliteit verbonden. Met talrijke goed opgezette en uitstekend verwerkte details zorgen wij steeds weer voor kleine gelukkige momenten in het leven van onze klanten.”

Kettnaker bied ons een kans om te laten zien hoe mooi je elektronica met Design kunt verweven. Een grill in dezelfde kleur mee gekleurd als de kast, waardoor je geen luidspreker kunt zien maar wel horen. Alles leverbaar in zowel lak als glas, in mat en hoogglans en ook hout, keramiek en fenix behoren tot de materiaal keuzes. Zowel voor de designer als de elektronica liefhebber in ons bied Kettnaker heel veel.

We hebben diverse modellen in de winkel hangen en staan ter inspiratie. Uiteraard is dit een product wat zich leent om op maat gemaakt te worden, dit kunnen we ook met een handig 2d en 3d tekenprogramma.

Tijdens de IMM in Keulen heeft Kettnaker het nieuwe Vita programma gepresenteerd. Wij zullen dit medio 2018 ook bij ons in de winkel tonen.

Onze merken