Service 2018-01-17T15:56:28+00:00

Service

Pracht staat voor kwaliteit, persoonlijk advies en vernieuwende woonconcepten. Het team van Pracht zorgt voor elk detail in uw eigen totaalplan.

Bezorgen, installeren en demonstreren.

Het bezorgen, aansluiten en demonstreren van apparaten bij u aan huis is vanzelfsprekend.  Het ophangen of wegzetten  van onze tv/audio meubelen word door ons persoonlijk gedaan, uiteraard met een nieuwe tv of audioset maar ook de bestaande apparatuur kunnen we hierin herinstalleren. En als we er dan toch zijn dan kijken we ook uw antennesignaal na met onze professionele meetapparatuur.

Persoonlijk

Wij zijn een klein team wat al jaren in dezelfde samenstelling werkt. Onze klanten vinden het fijn om hetzelfde bekende gezicht in de winkel te zien . Vaak is het dezelfde persoon die naast het advies in de winkel ook de installatie bij u aan huis komt doen. Ook aan huis dus dezelfde persoon.

Totaalplan

Maak samen met onze specialisten een totaalplan voor uw woning!

  • Verlichtingsadviseur
  • Woonadviseur
  • Netwerk / electronica specialist

Advies aan huis

Soms is het lastig om te kiezen. Wij bieden de mogelijkheid om bij u aan huis ons advies te krijgen over kleur, maat of uitvoering. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze bij Pracht maakt.